A-groep Oventje 6 maart

Om half 9 in de bittere koude vertrekken 8 man vanuit Handel voor een tocht naar ‘t Oventje met een stop in Mill.
Maar voordat we goed en wel aan de eigenlijke route begonnen waren lag de groep al uit elkaar. Pieter kreeg assistentie van Twan bij het instellen van de route op zijn navigatie. Toen zij weer vertrokken in de buurt van Venhorst was de rest uit het zicht verdwenen. Gelukkig had Pieter zijn telefoon bij en kon even later weer aansluiten. Twan niet en was daardoor vroeg thuis voor een heerlijke cappuccino. De koffie werd genuttigd bij café Libre in Mill. Lekker in ‘t zunneke en een goedgehumeurde gastvrouw Sandra die na de eerste ronde nogeens bijschonk. Bij Uden nog een platte band voor Jarno. Daarna was het weer iets aangenamer en na ca 85 km kwamen Bart, Gerard, Erik, Mary, John, Jarno en Pieter aan de finish.

Plaats een reactie

css.php