Helenaveen 13 maart

Een fantastische lentedag in het vooruitzicht volgens de weerberichten, dus een geweldige opkomst 19 renners stonden klaar voor de tocht naar de peel, zelfs onze voorzitter die de dag ervoor van Oostenrijk terug was gekeerd met een zere knie was erbij. We vertrokken als een groep richting Erp, na enkele kilometers waren we weer in Gemert vandaar ging de tocht verder naar de peel, we hadden wel wat tegenwind, maar we waren met vele die de kop over konden nemen. In de peel aangekomen moesten we onze route aanpassen vanwege een weg onderbreking. Mary had de route zaterdag voorgereden tot aan het hek, grapje. Uiteindelijk kwamen we uit op de pauzeplaats in Helenaveen, waar we van een heerlijk bakkie met een paaseitje konden genieten, had Andre weer keurig geregeld. Na de pauze moesten we weer een paar kilometer dezelfde weg terug vanwege die omleiding dat ging prima met wat wind in de rug ging de snelheid ook wat hoger. In Milheeze aangekomen werden we nog verrast door Pieter die zich bij de groep aansloot. Op einde van de tocht ging Pieter nog de sprint aan, maar helaas voor hem geen concurrentie. Nog lekker bij Jos nagenieten van een heerlijk worstenboordje. Nog even een correctie doen op de puntentelling van vorige week, dit wordt dan een keer de vingers gezien.    

20220313_102819
20220313_102841
20220313_102812
20220313_102854
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php