B-groep Mill 6 maart

Gelukkig, het nieuwe seizoen kunnen we beginnen zonder beperkingen door Corona. Gezien de hoge opkomst bij de voorjaarsvergadering was de verwachting voor vandaag groot. De voorspellingen voor vandaag waren goed, dus wat let je. Om klokslag 9 uur stonden we met 5 renners klaar voor de eerste rit van het programma voor dit jaar. Het klassement voor de  felbegeerde titel van clubkampioen wordt vanaf vandaag aangevoerd door renners uit het zogenaamde “rechter rijtje”,  onder hen  enkele outsiders waar de gevestigde orde dit seizoen ernstig rekening moet gaan houden.

De mooie route van vandaag voerde via rustige landelijke wegen via Venhorst, Ledeacker, Haps en Beers naar Mill. In het centrum van Mill was geen horecagelegenheid geopend, maar in de ontbijtzaal van het restaurant van het hotel bij Fitland en Via Sana konden we onszelf van een heerlijke koffie voorzien. Omdat iedereen zijn eigen brood e.d. bij zich had maakten we geen gebruik van het aanbod op de goed gevulde ontbijttafel. De koffie viel goed in de smaak en bij afwezigheid van personeel besloten we om onszelf nog een tweede beker te serveren.  Pas toen een serveerster ons naar onze kamernummers vroeg konden we aangeven wie we waren en dat we de koffie gewoon willen betalen. Nadat we de rekening betaald hadden wilden we de serveerster in haar moedertaal bedanken, haar reactie op “Dziękuję” was: ik ben niet van Polen maar van Litouwen, waarop wij antwoorden: “Ačiū”

Gezien de tijd besluiten we om het lusje via Erp niet te fietsen maar via Volkel en Boekel terug te gaan naar huis. Als we iets na twaalf uur Handel binnen rijden komen we enkele clubleden tegen die hun eigen rit gereden hebben. 

Volgende week staat de rit naar Helenaveen op het programma, 82 kilometer A+B samen uit/samen thuis.

 

2022-03-06 at 16.30.16 (1)
2022-03-06 at 16.30.15
2022-03-06 at 16.30.15 (1)
2022-03-06 at 16.30.14
2022-03-06 at 16.30.14 (1)
2022-03-06 at 16.30.16
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php