Groenenwoud Liempde, 29 mei

De weersverwachting was niet al te best maar ik moest wel.  Had met ‘’onze Nick’’, gastrijder afgesproken, vandaar. De weg was een beetje nat. Wij naar de Bron, ik hoopte dat er toch nog meer liefhebbers waren en gelukkig, er stonden al twee renners; Jarno en Hans K.

Het is 5 voor 8 , het zag er niet naar uit dat er niet nog meer zouden komen en helaas, dat was ook niet zo. Klokslag 8 uur zijn we vertrokken. Richting Elsendorp-Venhorst. Maar voor we in Venhorst waren hadden we de regenjas al aan. Via Venhorst richting Volkel. Ik dacht als het in Volkel nog regent dan zijn we nog snel thuis. Maar de weergoden waren ons goed gezind en het werd droog en de zon liet zich nog af en toe zien. Het was een mooie route en bij het koffieadres stonden de kopjes al klaar: 20 stuks J maar niet voor ons. Gelukkig maar. Hier kwam wel een wandelclub met 20 personen die ook allemaal een vlaaitje wilden. Na de koffie was het nog 48 km en kwamen we om 12.15 weer aan in Boekel. Na nog een lekker bakkie bij Hans, weer terug naar huis.

Zondag staat de rit Borkel en Schaft op de planning. Hopelijk beter weer.

20220529_104256
20220529_104310
20220529_104246
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php