26 mei hemelvaart dag

Geen zondag maar een donderdag de hemelvaartdag 4 renners Mary, MarkM, HansK en Jarno waren om zeven uur al vertrokken voor de uitgepijlde tocht Langeboom Millingen Langeboom. 8 renners gingen voor de tocht naar de Grashoek iets korter zodat ze weer op tijd thuis waren. Deze tocht liep vlekkeloos werd keurig aan de snelheid gehouden met enig sinds de wind van opzij richting Bakel en zo naar Deurne de peel in naar Meijl daar aangekomen werd in goed overleg besloten om de route een paar kilometers in te korten om zeker niet te laat thuis te komen. Weer in Handel aangekomen gingen er 7 renners een bakkie doen bij JanG en Jos ging huiswaarts die had nog een weekend te goed. Voor diegene die zich nog niet hadden opgeven voor de tijdrit dinsdag avond doen dan.

Plaats een reactie

css.php