Berg en Dal 7 juli

Eens kijken wat er om 8:00uur klaar staat na een spannend avondje EK voetbal Ned. -Turk. Vijf voor 2 renners en onze gastrijder die wat training maatjes zocht voor de triatlon 31 aug t.b.v. de kankerbestrijding de dapperestijders, daarna nog 2 renners uit Boekel. De tocht vertrok richting Boekel en daar aangekomen sloot er nog een renner aan, uiteindelijk waren we met 6. De wind in de rug was het heerlijk fietsen, wel dat smalle fietspaadje van Zeeland naar de Reek moesten we overbruggen, maar gelukkig zonder kleerscheuren. In Grave gingen we over de maas brug dan langs de maas op richting Malden, waar we het bekende bospaadje als eerste klim naar Groesbeek hadden, iedereen vol enthousiast naar boven, maar net over de Duitse grens was het wel anders het groepje ging uit elkaar en bovenaan de Tivoli gingen er 2 alvast naar de koffie bij de oude molen de rest vervolgde de route, deze keer niet over de oude Holleweg maar de nieuwe, daarna via de zevenheuvelenweg ook naar de koffie, daar wat het kletsen met de Aplus groep van Boekel. Na de koffie was het bikkelen tegen de felle wind kop over kop hielden we de snelheid er aardig in. In Handel aangekomen was iedereen kapot en geen zijn meer in een bakkie, maar lekker met de beentjes omhoog.

Plaats een reactie

css.php