Herpen 7 juli

7 mannen en 2 dames stonden om 09.00 uur aan de start.  Karlijn en Sylvie rijden vandaag gezellig mee waarna ze zich gaan voorbereiden op de Tour de France voor dames die op maandag 12 augustus start gaat in Rotterdam. De rit vandaag verloopt vlotjes met beurtelings kopwerk en met de wind in de rug, de zon laat zich ook regelmatig zien. Na een kleine 50 km kwamen we bij ons koffieadres van deze dag in het plaatsje Keent, dit kleine gehuchtje met 15 huizen en maar 50 inwoners ligt tussen Ravenstein en Grave, het is een koffieadresje om te onthouden, een gezellige gastvrouw en goede koffie voor maar 2 euro. Op de terugweg hadden we de wind tegen maar daar was niet veel van te merken, met bijna dezelfde snelheid ging het weer naar Handel. Karlijn en Sylvie, bedankt voor het meerijden en de gezelligheid en heel veel succes gewenst in de Tour de France!

Plaats een reactie

css.php