Well 9 juni

Voor de A groep stond er route Well op het programma, 9 renners waren er klaar voor om richting Gemert te trappen via wat omwegen naar de Mortel dit vanwege grint op het wegdek ivm werkzaamheden, maar dat was niet alleen daar op verschillende plekken moesten we alternatieve routes bedenken of borden volgen. Met de wind in de rug kwamen we om 10:15u aan op de pauzeplaats in Well, waar we verast werden met een mini ijsje bij de koffie, na de pauze werd het anders, eerst een leuke bospad langs de maas op, met reduceerde snelheid, daarna volop wind op kop richting Gennep waar we de maas weer overstaken. De wind werd steeds heftiger en bij Landhorst was het echt bikkelen. Rond half een kwamen we in Handel aan nog een bakkie bij Jos voor de liefhebbers en de tocht zat er weer op. Volgende week staat Kevelaar op het programma, die gaan we weer gezamenlijk doen, wel was er discussie van de vertrektijd 8:30u te laat?, of misschien een keer om 8:00u gezamenlijk vertrekken is een idee of de route inkorten, hou de site in de gaten.

Plaats een reactie

css.php