Velp 9 juni

Om 9 uur stonden we met een héél klein groepje bij De Bron. Er stond een flinke wind. En dan kan een tocht van bijna 80 kilometer toch wel heel zwaar worden. In overleg was besloten om de volledige tocht met z’n drieën te gaan fietsen, maar wel met gepaste snelheid. Een goede keuze, want de tocht ging langs mooie natuurgebieden. De Handelse bergen, De Goorse bossen, De Bedafse Bergen, Slabroekse Heide, Herperduin, De Maashorst, het overstromingsgebied rondom Keent (een klein plaatsje gelegen aan de Maas), De Langenboomse Bossen en De Kuilen.
Halverwege hebben we onder het genot van een kopje koffie en cola gezellig gepauzeerd.
Met de wind op kop zijn we weer terug naar huis gefietst. Om 12.15 uur waren we weer terug in Handel. Marco bedankt voor het voorrijden en Mari bedankt voor het snel aanpassen van de route en het berichtje op de app van Tourclub Handel. Dankzij jullie is de tocht weer vlekkeloos verlopen.

Plaats een reactie

css.php