Son Breugel B groep

Ondanks dat enkele renners zijn door blessures even uitgeschakeld, anderen verplichtingen elders hebben en weer anderen  er met de camper/caravan tussenuit zijn, staan er vandaag om 9.00 uur toch nog 15 renners aan de start voor de rit van 75 kilometer. De groep is een mengeling van A- en B-renners, mede daardoor ligt het tempo, met name voor de pauze, iets hoger dan als voor de B-groep gebruikelijk is. Door de goede parcoursverkenning van enkele renners vermijden we tijdens de eerste kilometers enkele zandwegen, omdat de route oorspronkelijk in Odiliapeel startte werd ook de pauzeplaats aangepast. Zo zaten we na zo’n 40 km op het terras van de Vresselse Hut. Vanwege de inspanning en de frisse wind waren de wangen van velen wat rood en bol opgeblazen, waar het dan ook van kwam, de koffie, cola en gebak gingen er ook goed in. Na de pauze werd het tempo door de kopmannen iets aangepast waardoor er achterin niet meer alle zeilen bijgezet hoefden te worden om de gaten dicht te rijden. Een lekke band werd snel en vakkundig gerepareerd door de vakman onder ons. Hierna werd de route vervolgd en via Veghel, Volkel, Odiliapeel en Venhorst rijden we om kwart over twaalf weer Handel binnen. Volgende week staat voor de A-groep een rit van 108 km naar Well op het programma en de B-groep vertrekt om 9.00 uur voor 79 km naar Velp.

Plaats een reactie

css.php