Sevenum 26 mei

Weer een tocht met de A en B groep samen gezellig met een opkomst van 18 renners, net niet splitsen, maar met een grote groep vertrekken richting Gemert. Bij de milieu straat ging het al mis met de route stukje onverhard, maar in de buurt van Milheeze was het improviseren om de slechte wegen te ontwijken, gelukkig wist Jarno overal de weg. Hij bestudeerd elke week grondig de route en zoekt de pauzeplaats. Deze keer werd het geen Sevenum als koffieadres, maar Horst i.v.m. de kermis aldaar. Leuk koffieadres gevonden in het centrum, waar we heerlijk buiten konden zitten. Na het tweede bakkie was het weer op de bike en verder, wel met de wind in de rug ging de snelheid behoorlijk omhoog, maar met die goed getrainde was dat geen probleem door regelmatig de koppositie af te lossen. Rond 12:30uur kwamen we weer aan in Handel. Jos riep nog koffie bij ons, maar helaas hij moest die alleen opdrinken.  

Plaats een reactie

css.php