Presentatie nieuw tenue

Deze keer stond er iets anders op het programma de presentatie van het nieuwe tenue bij van Santvoort, maar eerst een rondje Siberië van 60km in het oude tenue met een geweldige grote opkomst, dus spitsen in twee groepen konden we om 9:00uur vertrekken met wind in de rug, maar na de afslag naar Westerbeek werd het anders tot Bakel toe een fikse tegenwind. Andre begon al heel vroeg aan de eindsprint, niemand had er zin in om hem te volgen, ook de tweede groep sloot zich aan in Gemert, bij v Santvoort aangekomen was Andre weer zichtbaar.
Gezamenlijk lekker genieten van de koffie met gebak en een lekker neutje. Jan was er klaar voor zijn aankondiging een bedekte pop gekleed in het nieuwe tenue werd naar voren gehaald. De tenue commissie mocht de onthulling voltrekken, onder een geweldig applaus werd het nieuwe tenue getoond, geweldig gedaan team, hier kunnen we de komende jaren mee vooruit, bedankt hiervoor.   

Plaats een reactie

css.php