Oirschot 10 maart

Vandaag stond de 2e rit op het programma die telt voor het clubkampioenschap. Net voor 9.00 uur komen er, zoals Jarno opmerkte, “van alle hoeken en gaten” renners tevoorschijn die zich melde bij De Bron.

De opkomst was niet verkeerd met 17 renners en 1 gastrenster.  Jawel een “dame’, die al snel goed en zonder problemen mee reed in de groep. Een klein probleempje had ze wel na een leegloper bleek dat ze geen reserve materiaal bij zich had, maar vele hoffelijke mannen waren bereid haar te helpen.

De route ging via Veghel en St Oedenrode naar Oirschot alwaar bij de “De Beurs” een bakkie werd genuttigd.  Mary had, om  op tijd thuis te zijn, de koffie overgeslagen en was in z’n eentje begonnen aan de weg terug. Bikkelen tegen de wind in. Uit het appje dat hij stuurde bij aankomst thuis bleek dat hij blij was dat ie het had gehaald.

Na de koffie het lange stuk langs het kanaal naar huis tegen de wind in, maar met een paar sterke mannen voorop was dit geen probleem.

Plaats een reactie

css.php