Haps 16 maart

We vertrokken met 16 man, de meest met een stopper aan, want het was toch frisjes.
We reden richting Venhorst en dan over de middenpielweg, met de neuzen naar Haps waar we naar 30km al doorreden,even om de kerk omdat de weg was opgebroken. Via Beers belanden we in Mill waar het koffie adres gepland stond, maar het was niet zeker of deze wel open was. MvL nam het voortouw en wist een adres midden in de natuur van Mill, volgens hem was het altijd open.
Maar door een privé feest vandaag niet, dat wist ik natuurlijk niet. Even de hoek om we hadden koffie. Ik denk dan maar even helpen met serveren om het goed te maken, de barvrouw was immers alleen. Als dank een grote toet slagroom op de koffie, volgens Hans fijn want dan kan hij nog meer uit de wind zitten. Na de pauze richting zeeland, eerst glas in de Tunnel bij Zeeland en later op de weg, de jeugd had er een bende van gemaakt. Het was veel draaien en keren, zitten en optrekken gingen we door Uden naar Erp, een lusje om Keldonk om weer door Erp te komen. In Boekel gingen we achteraf naar Handel, en jawel weer glas van een bushok aan diggelen. Komen aan om de beklimming door de Handelsebergen. Ik denk even Jarno verassen met een splijtende demarrage. Maar ik kwam van een koude kermis thuis en moest de eer aan de keizer laten die met 2 vingers de sprint won. Het was dit keer geen soep, maar een broodje me heerlijk Duitse worst op het menu om weer aan te sterken voor een lekker pilske in de middag.

Plaats een reactie

css.php