Tijdrit op gemiddelde 1 october

16 leden stonden zondag klaar om de tijdrit op gemiddelde te rijden. Na de loting voor de startvolgorde en het gebruikelijke borreltje vooraf uitgedeeld door Joke Versantvoort, het is tenslotte Kermis in Handel, kon de eerste renner van start gaan. Ton Manders mocht als eerste vertrekken omdat hij al vroeg een andere afspraak had. Telkens na 1 minuut mocht de volgende deelnemer van start gaan totdat alle 16 renners vertrokken waren. De organisatie kon nu rustig onder het genot van een kopje koffie de gemiddelde snelheid die iedereen had opgegeven invoeren in de laptop. John Vossenberg was ook gekomen om de deelnemers aan te moedigen. Na de 3e ronde was het klokken geblazen voor de organisatie want iedereen kwam in rap tempo binnen. Toen iedereen binnen was werd er gezellig koffie gedronken en genoten van een stuk vlaai in de stralende zon op het terras. Na een kwartier iedereen in spanning gehouden te hebben kwamen de uitslagen van de organisatie. Van de 16 renners hadden er maar liefst 12 renners te hard gereden, en wat opvalt is dat in de top 5 juist alle renners zitten die te zacht hebben gereden, dat is een wijze les voor volgend jaar. De winnaar dit jaar is William Swinkels met een opgegeven tijd van 26,8 en een gereden tijd van 26,746  superknap natuurlijk en gefeliciteerd! Na de bekendmaking van de uitslagen werd er nog en drankje gedronken en nog een tijd lang nagekletst. Alle prijzen van dit seizoen zullen zondagmiddag 8 oktober uitgereikt worden tijdens de seizoensafsluiting in de Nia Domo in Boekel.

Plaats een reactie

css.php