24 september Lennisheuvel

Vandaag staat de laatste tocht van het seizoen op het programma, voor de tijdrit van volgende week de laatste kans om de spieren te testen. Spieren, vandaag draaide hier alles om. Ter bescherming tegen de frisse ochtendkou hadden veel renners de been-en armstukken aan en ook de windbreker over het shirt. Met 10 renners vertrekken we richting Boekel, hier sluiten nog twee renners aan die thuis nog even wat extra kleding opgepikt hadden. De gastrenner van vandaag kreeg na zo`n 10 km last van zijn spieren en keerde om. Een hele prachtige route door een mooie landelijke omgeving bracht ons snel in `s-Hertogenbosch. Via fietspaden langs nieuwe wegen bereiken een mini Alpe d`Huez en na 6 haarspeldbochten bereiken we de top. Na enkele kilometers bereiken we de geplande koffieplaats, maar recreatieplas de Langspier had de kringspier gesloten. Gelukkig hebben we een renner in ons midden die de omgeving goed kent, en zo zitten we, zo`n 15 km verderop toch aan een lekkere bak koffie zonder iets lekkers. Niet om dat niet beschikbaar was, maar de rijken waren er niet bij, en hebben wij met onze eigen meegebrachte boterhammen de spieren weer op kracht gebracht om de laatste 40 km naar huis af te leggen. Na de pauze was de kou uit de lucht en rolden we onder een warm zonnetje na 105 km weer Handel binnen. Hopelijk is het weer ons volgende week ook goed gezind en zijn we met velen aanwezig bij de afsluitende tijdrit op gemiddelde over 45 km. Na de ontvangst bij familie Versantvoort start de eerste renner om 09.00 uur om zijn vooraf opgegeven gemiddelde zo dicht mogelijk te benaderen. Na afloop wordt hier ook de uitslag bekend gemaakt. Zorg dat je erbij bent.

Voor hen die nog niet gereageerd hebben op de uitnodiging van de seizoensafsluiting het verzoek om  vóór 29 September, via de aanmeldingslijst op onze site, aan te geven of je er bij bent.

Plaats een reactie

css.php