Volkel 27 aug

De zevendorpen tocht stond op het programma de tourclub heeft hiervan de organisatie in Handel onder handen. Enkele leden waren bereid om dat in goede banen te leiden en hiervoor ook de punten toegedeeld krijgen voor de clubkampioenschap.
Bij de Bron hadden 3 renners toch nog zin om eerst een rondje Volkel van 110 km te doen en 2 ervan in de middag alsnog bij de zevendorpen aan te sluiten. Het weer was prima de wegen nog een beetje nat, maar om acht uur was het top fietsweer. We vertrokken richting Venhorst en met heel veel onbekende paadjes en omwegen kwamen we na 60km aan bij de pauzeplaats de Brabantse hoeve in Volkel, daar aangekomen zagen we een lid van de tourclub stayeren voor zijn dochter. Na de pauze vetrokken we richting Vorstenbosch, Uden en in Heeswijk Dinther moesten we van onze route afwijken vanwege een solex race, ze hadden daar de wegen voor afgezet, dus maar omdraaien. Na een paar kilometers zaten we weer op de route richting Veghel. Om klokslag twaalf uur kwamen we moe gestreden aan in Handel nog een bakkie scoren bij de zevendorpentocht collega’s en de tocht zat er weer op     

Plaats een reactie

css.php