Ospel 3 september

Voor vele zat de vakantie of vakanties er weer op of was het die uitnodiging van een jarige lid die op het einde op gebak trakteerde. 13 Renners stonden om 8 uur bij de bron voor een heerlijk tocht naar de peel. De tocht begon richting Venhorst naar de middenpeelweg en zo naar de welbekende route van Siberië, het was heerlijk weer geen wind en super gezellig gingen we naar Helenaveen daar namen we van 4 renners afscheid omdat ze nog weinig kilometers in de benen hadden.
In Ospel bij het natuur centrum aangekomen konden we een heerlijk bakje of bak koffie scoren en een renner verzorgen, die was in zijn vinger gestoken door een wesp. Na de pauze was het weer op de bike richting Lierop waar het enorm druk was vanwege een braderie of iets dergelijks , maar we konden ons daar goed doorheen maneuvreren. In Helmond kwamen we langs rood wit die voetbal vereniging een renner had de bal bijna te pakken die over het hekwerk kwam, Lucky we konden de route normaal vervolgen. In Gemert op het bekende rechte stuk van de Siberië route moest er toch gesprint worden kennelijk zit dat in de genen van die mensen. De tocht ging nog naar de kokse hoeve en niet zoals door de week, maar vlak voor het bordje Handel moest er weer gesprint worden om op tijd bij Jos en Conny aan te komen, daar was het gebak en dat had er ook iemand van de boskant geroken die kwam namelijk ook gebak eten. Al met al het was weer een keurige leuke tocht.       

Plaats een reactie

css.php