Esbeek 20 augustus

Het was wel te merken dat de vakanties voor vele er weer op zat, 11 renners stonden om 8 uur klaar voor de mooie tocht naar de bokkenrijder blijft altijd leuk. We vertrokken richting Gemert deze keer en zo naar Beek en Donk en langs het kanaal af naar Son en Breugel, gelukkig was het nog niet druk op die fietspad en konden we in een behoorlijk tempo de route fietsen. Bij het Eindhovens vliegveld werd de route vervolgd over de weg en niet over die beruchte smalle fietspad. Daarna ging de route door de dorpen over de vele klinker en kasseien richting Esbeek over het smalle fietspadje door het bos, daar maakte we nog een navigatie fout want de bokkenrijder is de andere kant op, ok omdraaien dan, want die mag je niet missen. Daar aangekomen troffen we vele collega’s aan ook bekende. De eerste bestelling ging goed de tweede echter niet terwijl het geld al verzameld was kreeg diegene een koffie i.p.v. een cola die wel 30cent duurder was, dus effe recht trekken voor die hebberd. De pauze zat erop en gingen de tocht vervolgen naar Middelbeers en weer langs het kanaal naar Best, nu was het wel een stuk drukker dus uitkijken en niet als een paar jaar terug dat er iemand tegen de grond ging. In Son en Breugel haalde we nog een groep in die ook van de bokkenrijder af kwamen, die hadden een pedelecer  bij zich voor als ze tegen de wind moesten fietsen, hebben wij niet nodig. Wij komen zelfs thuis met een lekke band. Daar nog even een bakkie en de tocht was weer volbracht.

Plaats een reactie

css.php