Borkel en Schaft 23 juli

7:30uur appje van een renner wat doe je vandaag. 7.55 uur nog effe naar buiten om te voelen of het niet te nat is, het viel toen mee, snel schoenen aan en de fiets pakken voordat ze vertrokken zijn.
Bij de bron stonden 2 renners, wat doen we nu koffie bij Jos of de route gaan rijden. We zijn er toch dus aan de route beginnen met 3 renners en we zien wel. De regen viel enigszins wel mee, maar die tegenwind viel niet mee, een hele grote pluim voor onze kopman, ja heel de route 107.5km niet van kop af geweest. Bij de Achelsekluis nog een foto momentje als bewijs. In Valkenswaard aangekomen konden we genieten van een welverdiende bak koffie, binnen was het ook gezellig vele dames zaten daar de voetbalwedstrijd van het Nederlandse dames elftal te volgen en buiten begon het harder te regenen, toen we klaar waren voor het vertrek werd het droog en met de wind in de rug konden we volle bak de tocht vervolgen met Jarno weer als kopman, nie kapot te krijgen. In Beek en Donk besloten we de route wat in te korten en Boerdonk werd overgeslagen, recht naar Handel waar Jos koffie met wat lekker belooft had.

Plaats een reactie

css.php