Huiseling 16 juli

Een tocht naar Huiseling bij de maas stond op het programma 13 renners stonden om 8:00uur klaar, maar een renner moest nog effe naar huis om zijn bidon op te halen, we gingen toch richting Boekel en hij kon weer aansluiten. De temperatuur was uitstekend wel stond er een behoorlijk windje waar we op de heen weg weinig hinder van hadden. Op de Lithooiensedijk ging we een stuk langs de maas op tot Macharen. In de buurt van Herpen had Jarno een zeer leuke koffieplaats gevonden bij boer Bens een kopje voor 2 euro geweldige plek achter de boederij, Jarno bedankt.
Na de pauze was het anders vele stukken volop tegen de wind in, maar wat ik al eerder zei wat een conditie. De laatste 10km was voor sommige de limiet bereikt en de snelheid werd keurig aangepast zodat we heerlijk ook de die laatste kilometers prima konden afleggen. Handel binnengekomen nog effe een klein sprintje voor die 3 en koffie bij Ton en Ella. Het was weer een mooie tocht. Heren tot zondag Borkel en Schaft staat voor de deur.   

20230716_100324
20230716_100744
20230716_100312
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php