Schijndel 13 feb

De tweede tocht alweer volgens het programma, de eerste had onze MarkL als lid van de tourclub gereden samen met Silvia Swinkels de rest liet het verstek gaan omdat het wegdek nogal nat was, watjes dacht Mark, Mark had wel een flinke training gedaan met als gevolg een hele rustige zondagmiddag.
De tweede tocht zondag 12feb was het weer een stuk beter met als gevolg 13 renners die er zin in hadden om een rondje Schijndel te doen van 75km ook MarkL was er weer bij die fanatiek de kop overnam. Rond een uur of elf hadden we lekkere koffie bij  boer Goossens in den Dungen en toen lekker langs het kanaal richting Veghel rond 12uur kwamen we Handel binnen.
Dit is alweer een goed begin, volgende week zullen we wel een dipje hebben wegens carnaval, maar de vierde tocht gaan we ervoor.
groeten MarkS,Jos,TwanD,Mary,MarkL,MarkM,John,PeterB,Marco,Bart,Michel,Noud en William

Plaats een reactie

css.php