Beers 26 febr

Koude noordenwind, enkele graden nachtvorst en een opkomende zon brachten vanmorgen 8 renners naar ons vertrekpunt, het plein voor De Bron. 4 mountainbikers vertrekken klokslag 9 uur voor hun tocht in Helmond, de andere 4 pakken de route zoals op het programma vermeld staat. Met koude tegenwind gaan we richting Mill. Onderweg sluiten we even bij Tourclub Boekel aan, maar na een kort overleg pakken wij onze eigen route weer op. Met regelmatig doordraaien van de koppositie komen we via Beers en Mill aan bij een mooi koffieadres in de buurt van Langenboom. Na een grote mok van deze opwekkende drank vervolgen we onze route. Omdat we in de buurt van Zeeland een stukje afsnijden besluiten we om de Middenpeelweg tot Elsendorp te volgen om vervolgens onze secretaris, die na ruime tijd van afwezigheid gelukkig weer aanwezig kan zijn, bij de Diepertseweg af te zetten en wij met z’n drieën om 11.45 uur weer terug waren in Handel. Thuis aangekomen stond mijn teller op 69 km.
Volgende week, zondag 5 Maart, staat de eerste rit van het nieuwe seizoen op het programma. Hopenlijk snakt iedereen er naar om mee te gaan naar De Smakt. Met 74 km is dat een mooie afstand om na de winterstop weer een begin te maken voor een mooi seizoen.

WhatsApp op 2023-02-27 om 19.02.23b
WhatsApp op 2023-02-27 om 19.02.23c
WhatsApp op 2023-02-27 om 19.02.23
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php