Groesbeek 22 mei

We vertrokken met 16 man aan de start voor een toertocht naar Groesbeek, waarbij de heenweg voor een deel door Duitsland. Na 500 meter zij Andre, ik hoop dat mijn band het vandaag langer uit houd dan vorige week, en prompt liep zijn band leeg. Hij besloot om dit toch even thuis op te lossen. We zijn als een groep verder gereden. Via Gennep naar Kessel DL richting het Reichswald. De Geldenberg is met 89 meter het hoogste punt. Dat mag geen naam hebben, maar het was toch een aardig klimmetje met een verrassend stijl stukje op het einde van 8-9% helling. Na ongeveer 60 km strijken we neer op het terras van de Oude Molen te Groesbeek, waar even later ook Andre zich weer bij de groep voegt. Er wordt nuet gesplitst en als een groep weer huiswaarts. Temperatuur is inmiddels aangenaam en het zonnetje maakt de rit terug compleet.

Plaats een reactie

css.php