Lith A groep 24 april

Een leuke groep van 16 renners en geen 20 zoals Mary had gedroomd. De B groep waren met 9 en de A groep met 7 vertrokken beide dezelfde richting op naar Boekel de B werd ingehaald om toch dezelfde tijd weer thuis te zijn. De tocht ging over het bovensthuis naar Volkel. De wind was behoorlijk en dat met 7 renners over de dijk 40 km naar Lith zoeken naar de pauzeplaats onze vaste plek moest Jos nog effe aan de deur trekken, inderdaad gesloten, Peter had gelijk. Dan de volgende de tennisclub oeps met de wind in de rug werd die voorbij gereden. Uiteindelijk kwamen we uit bij de Valk in Nuland waar we heerlijk buiten konden zitten met een leuke bediening. Ook zat er een tourclub uit Waalwijk en wel met allemaal dezelfde kleur helm van de sponsor de kopman had een witte. Ook hadden de 65 plussers dames erbij.
Na de pauze was iedereen uitgerust en konden we volle bak richting Vinkel en zo naar Vorstenbosch, bijna in Boekel werd er geroepen vanuit de achterhoede dat het tempo wat lager moest, er zaten enkele er goed doorheen daar werd keurig gehoor aangeven en in Boekel had Mary nog een lekker speciaal kopje stoopwafel koffie. In de voorjaarsvergadering werd besloten dat er na een maand bekeken werd hoe we verder. Bij de A werd al geroepen van een gezamenlijk vertrek en na de pauze eventueel splitsen zoals eerst. Voor koningsdag woensdag staat er nog een A en B route op de planning.       

Plaats een reactie

css.php