Koningsdag 27 april

Op woensdag 27 april stond een fraaie rit naar Horst aan de Maas op het programma. Dat het ‘s nachts nog een graadje had gevroren en sommige fietsers een onstuimige Koningsnacht hadden beleefd verklaarde dat de opkomst in eerste instantie nogal schraal was. Uiteindelijk vertrokken we met 11 man. Het eerste stuk via Westerbeek naar Overloon. Wind tegen maar de temporijders zorgden ervoor dat de snelheid boven de 30 bleef. Voorbij Geijsteren bleven we aan deze kant van de Maas alhoewel we maar een kleine 3 km van Arcen verwijderd waren. Na een doortocht door het fraaie en altijd gezellige Horst aan de Maas trokken we door de Peel naar de rustplaats in Griendtsveen. De bedoeling was om bij het Toon Kortooms Park koffie te drinken. Echter, Toon gaf niet thuis dus werd er uitgeweken naar het vertrouwde adres aldaar, De Morgenstond ☕️ Hans van Hees liet iedereen versteld staan toen hij terugkwam van het toilet. Met een stuk appeltaart en een brede smile op zijn gezicht voegde hij zich weer bij de groep. Wat Hans tegen de serveerster heeft gezegd zullen we nooit weten maar hij genoot ervan 🍰 na de pauze zijn we in 2 groepen verder gegaan. De zogenaamde A-groep heeft het hele traject gereden en arriveerde om ca 12.00 uur weer in Handel. De B-groep nam de korte route via Deurne en Bakel en was om 11.45 uur terug bij af. Gelukkig was het rond de middag al wat warmer en kon een ieder op zijn manier invulling gaan geven aan deze Koningsdag 🤴

2022-04-30 at 9.39.21 AM
2022-04-30 at 9.39.21 AM2
2022-04-30 at 9.39.22 AM3
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php