Heesch 27 maart

Op deze enigszins mistige en frisse  zondagmorgen stonden welgeteld 17 renners aan het vertrek om deze keer een kleine 100 km onder de wielen door te trappen. Wat mooi dat Gerard Sleenhof weer van de partij was na zijn val van de vrachtwagen. Ook Mark van Leuken meldde zich op het startpodium na hersteld te zijn van een hardnekkige blessure. De bedoeling van Mark was om een uurtje mee te fietsen maar omdat de wind toen flink tegen stond besloot hij te blijven zitten in de groep en zo tot aan Handel aan te pikken. Wat een karakter! Via het schilderachtige Boerdonk en Keldonk over mooie polderwegen naar Sint-Oedenrode en Schijndel. Daar passeerden we de locatie van Paaspop waar de contouren al goed zichtbaar waren. Nadat we de Zuid-Willemsvaart waren gepasseerd kwamen we aan bij Gasterij Het Venster. Ook de zon was inmiddels gearriveerd. Een prachtige locatie om te genieten van een lekker bekske koffie ☕️. Na de koffie passeerden we Heesch en Schaijk en via Zeeland en Huize Padua arriveerden we om ca 12 uur weer in het zonovergoten Handel. Een compliment aan Mary voor het uitzetten en voorrijden van deze prachtige rit!

Plaats een reactie

css.php