Vlierden 20 maart

Op zondagmorgen 20 maart vertrokken we met 12 man uit een toch nog behoorlijk koud Handel. Dit was waarschijnlijk de oorzaak van de iets mindere opkomst ten opzichte van een week geleden toen we met ca 20 man van start gingen. De sfeer was goed en ondanks de koude start zat de sfeer er goed in. En ook het tempo. Met de wind in de rug ging het via Boerdonk naar Gerwen waar de pauze gepland stond. Helaas was de plaatselijke horeca nog gesloten en reden we verder richting Helmond. Bij Stiphout verliet Jan Mertens ons en draaide af richting huis. Bij Mierlo aangekomen vielen we met onze neuzen in de welbekende boter. Het lot was ons gunstig gezind. Het zonnetje brak door en midden in Mierlo doken we met z’n allen De Koffer in. Dit was de naam van het plaatselijke etablissement waar de koffie uitstekend smaakte. Misschien kwam dat ook wel door de aanwezigheid van de charmante serveerster Julia! Tussen Mierlo en Vlierden sloeg het weer om en werden we verrast door een hagel/regenbui. Gelukkig was deze van korte duur. Net voorbij Bakel kwam de regen iets harder uit de lucht. Het tempo ging omhoog onder leiding van Mary en Jarno en iedereen was blij dat om ca 12 uur Handel weer in zicht kwam. De temperaturen gaan deze week rap omhoog en voor komende zondag als de tocht naar Heesch op het programma staat verwachten we toch weer een hogere opkomst met een lekker zonnetje en ca 18 graden in het vooruitzicht.

2022-03-21 at 19.25.38 (1)
2022-03-21 at 19.25.38 (2)
2022-03-21 at 19.25.38
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php