Oostrum 3 april

Met het ijs op de raam, temperaturen van -3 was het een koude start van de morgen.
De zondag waar de A en B-groep voor het eerst gingen splitsen. Maar met 1 deelnemer van de B-groep was die hoop snel vervlogen.
We gingen op pad met de 3 M’s (alle Mark) en de 3 J’s (Jarno, John en Jomanda) want B met zijn wijze anekdotes doopte ik om tot de 3 J’s. De meest lagen nog tegen de gebreide broek, maar hebben spijt als haar op hun hoofd. Wij hebben de eerste 2 uur alleen maar zon gehad. De kou veel dus heel erg mee. Maar met een muts, sjaal, overschoenen een dubbele broek bleven de goddelijke lichamen goed warm.
Via de mooie noord Limburgse dorpen gingen we langs Venray richting Amerika, waren er toch wel veel boeren die hun gewas aan het beschermen die de weken ervoor uitgeschoten waren. Er was een boer die had een veld met hortensia putanius die hij aan het besproeien was. Het zag er zo mooi uit dat we besloten dat vast te leggen op de harde schijf. Op de achtergrond zie je zelf de regenboog. Na weken niet gefietst te hebben was het aanpoten met man Jomanda riep ( Je doet wat je kunt met voorop rijden) werd het richting de pauzeplaats Geijsteren wel wat zwaar.
Aankomende zijn we op zoek geweest naar de café van Erik, linksaf na 50mtr. Niet gevonden en heeft M de café maar uitgezocht. Koffie stond klaar met een normale prijs van 1,50 was het genieten, besloot ik het lijnen naast mij neer te leggen en het uitgestalde gebak kon ik niet weerstaan om op krachten te komen. (Zonder Slagroom) Jarno gaf mij kracht door te zeggen ( Je moet KM maken om sterker te worden) Boekel kwam ook binnen met oud lid Toon Opsteen, die had maar liefst 5vijf dames bij. Hij zij waar zijn jullie dames. Thuis achter de gebreide broek was het antwoord.
Op naar de laatste 40km ik denk begin voorop je kunt het maar gehad hebben met de wind op kop reden we richting Overloon. Moest ik veel denken aan Noud, hoe doet hij dat altijd, achteraan rijden uit de wind om weinig energie te verspillen. Maar we zijn maar met 6. Komen na een bochten Wanroij aan richting Handel. Bij John M gingen er 4 op de koffie. Ik moest naar huis, want accu stond in het rood. Eten en douchen en naar Handel 1.
Nog even denkende aan Noud die de RONDE aan het voorproeven is. Uiteindelijk een tevreden gevoel op de bank, ogen dicht en weer verder. Op naar de Amstel Gold Race

De eenling van groep B

2022-04-03 at 12.35.24
2022-04-03 at 12.35.24 (1)
2022-04-03 at 12.35.24 (4)
2022-04-03 at 12.35.24 (3)
2022-04-03 at 12.35.24 (2)
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php