Cromvoirt 9 mei

Ja eindelijk een zeer zonnige dag in het vooruitzicht, dat kun je wel zien op de foto bijna iedereen in het zomertenue. Het was Moederdag en enkele vaste krachten besloten toch bij moeders te blijven. 15 andere hadden zin in een heerlijk tochtje van 107km naar Cromvoirt. Niemand van het bestuur was aanwezig, animo voor een splitsing was er niet. De tocht ging ditmaal richting Erp met de wind in de rug, heerlijk wat trappen en wat kletsen niet te veel want dan gaan we navigatie fouten maken. Na zo’n 50km hadden we toch wel zin in een bakkie, waar is John want die had deze keer geregeld, hij was niet niet bij de start, maar vol stress thuis in zijn schuur voor een nieuw binnenbandje, wel had hij zijn maat nog gebeld dat we moesten wachten, maar helaas die nam de telefoon niet op en John kon in zijn eentje naar Cromvoirt gaan. De groep was nauwelijks op de bestemming en daar kwam John aan helemaal bezweet. We konden genieten van een heerlijk bakkie met een koek erbij en John mocht afrekenen. Heel erg bedankt John goed voor de team spirit.
Weer op de fiets richting Handel nu wel wat windvlagen voor de sterke kopmannen zat er de snelheid goed in, wat voor enkele toch teveel van het goede was. In Boekel aangekomen moest André nog wat gevoerd worden voor een eventuele eindspurt, maar hij was onverwoestbaar zoals altijd. In Handel was het klokslag 12:00 uur huiswaarts  nog Moederdag vieren.

20210509_075959
20210509_095704
20210509_095657
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php