Huiseling 4 mei

De winter tenues kunnen nog steeds niet in de kast, een frisse zondagmorgen met toch een geweldige opkomst, 17 renners waaronder Nick Manders, zoon van Mark geweldig toch. Familie van de Burgt had een onderonsje te vieren en waren er niet bij, waarschijnlijk omdat Eric bij de club gekomen is.
De eerste tocht over de 100km, voor enkele was het nog te ver vanwege de blessures, die besloten al om eerder huiswaarts te keren. De groep werd in 2 gesplitst en gingen richting Boekel niet over de fietspad, die lag vol glas ,maar over de weg. Er stond nog een behoorlijk windje als je er tegenin moest. In de buurt van Berghem namen we afscheid van een viertal renners. De splitsing was nu wel scheef verdeeld, maar wij hadden fantastische kopmannen. We naderen de maas waar flink wat kilometers over de dijk moesten afleggen. In Herpen aangekomen wist Noud weer een geweldige pauzeplaats to go. In de pauze vertelde HansK dat zijn monstertocht naar Italië weer niet doorging, mag de grens niet over. Hopelijk lukt het hem volgend jaar wel.
Na de pauze was er nog een stukje met tegenwind tot we weer over de dijk langs de maas, daar hadden we de wind in de rug. In Uden aangekomen dachten sommigen dat we recht naar huis gingen, maar helaas voor diegene, de tocht was 111km en we hadden er nog geen 90 gehad, dus een groot rondje om Uden heen was het antwoord. Onze 2 kopmannen Jan en Jarno krijgen wel een pluim, die hadden al die tijd kopwerk gedaan, vlak voor Boekel werden ze pas afgelost.
In Boekel aangekomen was het nog even sightseeing door Boekel, terwijl Mary al onder de douche stond toen we langs hem kwamen. In Handel ging iedereen huiswaarts, alleen Marco had nog een 9-tal kilometers te gaan. Het was een geslaagde frisse tocht, voor volgende week is een andere route gepland, omdat we niet de grens over mogen gaan, hou de website in de gaten.

20210502_101106 (1)
20210502_101201 (1)
20210502_101228 (1)
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php