Lierop 2 september

Deze keer was het een tocht van 118km rondom Helmond. Om de durkte van de Bezuidenhout te vermijden gingen we via de verreheide richting Boekel. In Stiphout aangekomen was er een broer van Piet v Kessel die zich aansloot bij de groep, hij vertelde dat ze elk jaar een grote ronde gaan maken met 4 gebroers, leuk toch. In Lierop was de pauze gepland. Een heerlijk bakkie voor 2 euro. Na de pauze ging het tempo omhoog richting Someren wel met 2 renners minder. Twan ging naar de dorpstocht van 40km georganiseerd door de fiets verenigingen uit  Gemertse  gemeente. Marco moest gaan vanwege zijn werk. In Asten was het zoals elk jaar weer zoeken naar de route een stukje ATB en  er we zaten weer opde route. Eenmaal in vlierden aangekomen begon bij sommige renners  toch wat pijntjes onder de ledematen en het tempo werd gedrukt. Rond de klok van 12:00 uur waren we weer in Handel.

[smoothslider id='90']

Plaats een reactie

css.php