Heesch 26 augustus

Een groot aantal  leden is gisteren vertrokken naar Delft om daar, in het Groene Hart,  de ritten van het jaarlijkse fietsweekend te rijden. Na een regenachtige zaterdag hopen we dat de weersgoden jullie vandaag beter gezind zijn. Hier in Handel staan zes renners klaar om deze frisse ochtend de route voor de achterblijvers te rijden. Via mooie en rustige landwegen bereiken we na vele bochten en afslagen  het dorp Reek waar we de dijk langs de Maas op gaan. In tegenstelling tot anders was de wind hier vandaag heel luw met het gevolg dat we al om vijf voor tien, na zo`n 60 km op het terras van Hertog Jan aan een lekkere verse bak koffie zaten. Na de koffie, door de polder, terug naar Uden en zo naar Boekel was de wind onze grootste tegenstander.  Desondanks zaten we, met 101 km op de teller in een gemiddelde 32,6 km/u, om kwart voor twaalf bij Martin aan de koffie.

Plaats een reactie

css.php