Berg en Dal 9 september

Vele hadden er zin in om weer een keer naar Berg en Dal te gaan. Een paar vaste renners waren afwezig. De route ging deze keer naar Elsendorp richting Sint Tunnis en zo naar Oeffelt waar we de maas overstaken. In Milsbeek aangekomen kwam de eerste klim de Sint Jansberg, maar door al die ervaren rennners was dit geen enkel probleem. In Groesbeek hadden we effe een oponthoud Mary had een lekke band, omdat zijn zwager afwezig was moest Mary het wel zelf doen. We konden de route weer vervolgen over de zevenheuvelen weg naar de grens met Duitsland. Het verschil van de klimmers werd al duidelijk zichtbaar Karlijn en Jan gingen als een speer naar boven. Bij tivoli aangekomen was het kiezen voor de koffie of nog de oude holleweg, de meeste gingen de uitdaging aan, 4 renners namen nog de nieuwe holleweg en daarna nog een keer de oude holleweg, die bikkels. Bij de oude molen kwamen we allemaal weer bij elkaar voor een bakkie.
Na de pauze weer als een groep richting Handel, waarbij een renner wel heel veel kopwerk verrichte al zijn maatjes haakte af terwijl hij maar door buffelde. In Boekel aangekomen had Jan een heerlijk bakkie. Het was weer een geweldige tocht, voor het volgende seizoen maar meer van deze ritten?

[smoothslider id='91']

Plaats een reactie

css.php