Grubbenvorst 19 aug

Dat de vakanties ten einde raken was wel te merken aan de opkomst het was bijna splitsen. De tocht ging richting De Mortel en via Deurne zo naar het Venloze. Op het industieterrein werd het toch weer lastig om de juiste route te vinden vanwege alle aanpassingen aan de wegen netwerk daar. Uiteindelijk kwamen we toch aan bij de pauzeplaats het zeer bekende ijssalon van Clevers, waar ons een luxe bakkie van twee euro geserveerd werd. Na de pauze werd er niet gesplitst met z’n alle gezamelijk naar Handel. We moesten weer over dat industie terein nu zelfs met de fiets op de nek naar boven klimmen. We zaten uiteindelijk weer op de route wind in de rug en gas erop. In de Rips aangekomen trok onze voorzitter zelfs nog een sprintje eruit op aanmoeding van zijn team genoten. In Handel aangekomen was erbij Jos een lekker bakkie. Voor volgende week staat het fietweekend op het programma voor diegene die daar aan meedoen een heel gezellig weekend en kom met spannende verhalen thuis, is goed voor de opkomst van 2019.

[smoothslider id='88']

Plaats een reactie

css.php