Riethoven 29 Juli

Ja de opkomst was weer hoger dan de vorige week. Mark van Leuken en John Minten weer hersteld van de blessures. We waren met 15 renners voor de tocht van 115 km naar Riethoven. Het ging vrij soepel mede doordat er op tijd de koppositie werd overgenomen. In de buurt van Eindhoven gingen we de eerste smalle verharde bospad op in het begin was het nog wel leuk, maar het bleef maar duren tot bijna aan de pauzeplaats in Riethoven, daar aangekomen konden we uitrusten van alle inspanningen die gedaan moesten worden vanwege de drukte op zo’n smalle fietspad. Na de pauze hadden we nog enkele paadjes te gaan totdat we in de bewoonde wereld aangekomen waren, toen kon er weer snelheid gemaakt worden en met wind in de rug ging de snelheid goed omhoog, we waren zo in Best. In Son Breugel ging de route langs het kanaal waar het erg druk was rond die tijd, de snelheid moest lager om geen brokken te maken. In Gemert aangekomen werden we door Jan G uitgenodigd voor een bakkie.

[smoothslider id='86']

Plaats een reactie

css.php