Oud Empel 22 Juli

De opkomst  was wat hoger dan vorige week 12 renners waaronder William die wat meer tijd kan vrijmaken om met ons te gaan fietsen. Marco kon ook weer mee met zijn nieuwe bike, deze  past beter bij zijn schoenen. Ook een oud bekende van de tourclub kwam effe een praatje maken.
De tocht ging deze keer naar de kokse hoeve en zo richting Hertogenbosch waar we van een fantastisch uitzicht konden genieten, eenmal aangekomen bij de lachende vis in Oud Empel konden we genieten van een heerlijk bakkie. Tourclub Volkel was ook aanwezig, die vertrokken 10 minuten eerder dan wij, maar met onze snelheid hadden we zo ingehaald. Eenmaal in Handel aangekomen begon de temperatuur al goed op te lopen, maar bij Jos stond de raidler lekker koel.
Het was een zeer geslaagde tocht

[smoothslider id='85']

Plaats een reactie

css.php