Panningen 8 Juli

Dat de vakantie periode is begonnen was wel duidelijk 11 renners waarvan  2 uit Boekel en 3 uit Gemert en de rest uit Handel met Tonnie die de wandeltocht naar Compostellla had overwonnen ook onze kersverse lid Peter v Rooij was er weer bij. Klokslag 8:00 uur begonnen we aan de de tocht naar Panningen 120Km via Elsendorp over de nogal saaie fietspad langs de middenpeelweg helemaal tot aan America, vanaf daar begon het erg leuk te worden door het Limburgse landschap. Onze fietsenmaker moest nog wel enkele bandjes wisselen bij 2 renners alvorens hij van zijn wel verdiende vakantie kon genieten, ja een zevendaagse werkweek komt ook wel eens voor.
Vlak voor de pauze waren Jan en Jos de kopmannen een tegenligger, dame op leeftijd was zo onder de indruk van de strakke pakkies dat ze entousiast ervan begon te gillen.
Na 70km waren we  aangekomen op de camping de Patershof in Helden en konden we pauze nemen. De clown had deze keer geen aandacht voor ons, we moesten ons dan maar vermaken met onze slappe klets. Na de pauze vertrokken we als een groep via de Peel naar Helmond. In de Mortel kreeg Peter een lekke band de groep was een beetje uit elkaar getrokken het stop commando “lek” was daardoor niet voor iedereen meer hoorbaar meer. De drie waaronder Peter natuurlijk stonden er alleen voor de rest was de Handelse koffie geur zo sterk dat die vol gas naar Peter van Rooij waren gegaan. Peter zelf kwam wat later moest onze fietsenmaker nog assisteren, ook de route werd enkele kilometers ingekort door die sterke koffiegeur van Peter thuis. Ondanks de opstoppingen en de navigatie fouten was het gemiddelde toch nog 30.5km/h. Voor diegene die nog gaan een fijn vakantie en maar weer afwachten wie er volgende week erbij zijn.

[smoothslider id='84']

Plaats een reactie

css.php