Metrik 24 Juni

19 Renners waaronder een oude bekende gast renner Peter van Rooij stonden klaar voor de aangepaste route naar Metrik bij Horst. Marco en Peter vd Burgt waren nog in Italië en gingen de Stelvio nog beklimmen, succes mannen. De groep werd gesplitst, maar ja voor de pauze werd het een groep omdat er gewacht moest worden voor de spoorweg overgang. Mike had deze keer keurig de pauzeplaats gereserveerd en hij had de route nog voorgereden ook, dank je Mike.
Na de pauze waren er nog 40km te gaan de A groep vertrok als gewoonlijk als eerste en de snelheid werd flink opgeschroefd met wind op kop ging het naar de 40km/h een goede training voor de tijdrit was het motto. Eenmaal in Handel aangekomen was er nog een lekker bakkie bij JanG.

[smoothslider id='83']

Plaats een reactie

css.php