Ooijpolder 27mei

Marco en Hannie hadden gisterenavond wat te vieren. Ze zijn al 12 ½ jaar samen en Marco is 50 geworden, gefeliciteerd! Het was een geweldig feest tot in de late uurtjes en daardoor waren er maar veertien renners die klaar stonden voor de mooiste tocht van het seizoen. Drie renners die ook op het feest waren stonden toch om 8:00uur klaar: s ’avonds een vent s ’morgens ook was het motto.
De tocht ging via Elsendorp naar Oeffelt waar drie renners weer huiswaarts moesten vanwege diverse oorzaken. In Milsbeek aangekomen kwam de eerste beklimming, daarna ging het rechtsaf de grens over. Bij de Waal aangekomen ging de tocht weer Nederland binnen. Volgens de route was de pauzeplaats bij Oortjeshekken, maar de twee kopmannen dachten dat we daar niet meer naar toe gingen en reden het met volle snelheid voorbij. Daarom in Nijmegen zoeken naar een andere pauzeplaats. Eerst moest er nog een klimmetje overwonnen worden waarbij Mark door zijn ongekende krachten zijn ketting kapot trapte. Omdat niemand spullen bij zich had om dit weer te maken zat er niets anders op dan Yvonne te bellen.
Pauze werd gehouden net voordat we Nijmegen weer uit waren. Snel een bakkie en weer verder richting Groesbeek. Van daaruit ging het volgens de welbekende route weer naar Handel waar Erik ons uitnodigde voor een koel drankje. Het was een geweldige mooie rit.
Nu op naar de koppeltijdrit van a.s. dinsdag. Wil je mee doen en heb je je nog niet opgegeven? Doe dat dan snel!

[smoothslider id='82']

Plaats een reactie

css.php