Well 13 mei moederdag

Zaterdagavond voor het naar bed gaan alle kleding gereed gelegd en fietsbanden gecontroleerd of deze nog de juiste bandenspanning hebben. Nog even buienradar checken wat de weersverwachting voor Moederdag ons zal brengen. Geen probleem. Pas regen na 15.00 uur. Jammer maar het is niet anders. Dus vol goede moed onder de wol. De koers wordt tenslotte in bed gewonnen. Helaas niets van gemerkt. Ruim voor de wekker alweer paraat. 1e werk buienradar maar weer even kijken want het kijkt buiten toch wel wat grauw. Shit, rond 8.00 uur regen voorspelt. Wat is wijs om te doen. Toch maar even in Handel kijken of er iemand zo gek is om de route naar Well te willen rijden. Het spreekwoord luidt, hoe ouder, hoe gekker. De gemiddelde leeftijd van onze tourclub bedraagt 52,5 jaar. Met de 7 renners die aanwezig waren bedroeg de gemiddelde leeftijd 54,5 jaar. Dus je kunt zeggen dat er toch wel een waarheid te ontleden is aan dit spreekwoord. Toch maar vertrokken richting Well ondanks de lichte neerslag maar met Sjoerd (zoon van) als gastrenner. Via Elsendorp, Rips, Milheeze, IJsselstein, Venray waar we een kort overleg hadden omdat er toch een paar op tijd thuis wilden zijn. Bang voor lek te rijden zijn we gezamenlijk huiswaarts gereden. Mocht iemand lek rijden was er enige vorm van hulp voorhanden. Via Overloon, Elsendorp naar Gemert om bij Jan nog een bakje troost te drinken. Met ongeveer 85 km op de teller bestemming bereikt. Na wat slappe klets bleven we uiteindelijk toch met een rennersvraag zitten. Wie kan ons uit de droom helpen. Welke band geeft het meeste spatwater, een nieuwe band met veel profiel of toch een compleet gladde band? Volgende week staat Berg en Dal op het programma. Graag tot dan allemaal.

Plaats een reactie

css.php