Moersgestel 6 mei

Een zeer zonnige zondagmorgen bijna iedereen in zomer kleding en een zeer grote opkomst 25 renners hadden er veel zin in een tocht van 116km. De route ging door Boekel naar Veghel waar de weg was afgesloten vanwege motor treffen annex rommelmarkt werd er stil gezegd toen we gepasseerd waren. De tocht kon weer verder door de prachtige Oirschotse heide richting Moergestel waar we weer een weg afsluiting hadden een braderie waren ze aan het opzetten, sommige gaven commentaar andere maakte leuke grappen vanwege dat we fietsend er doorheen gingen.
De pauzeplaats lag op 67km en duurde best wel lang. In de pauze was het heerlijk buiten zitten aan een grote visvijver, allemaal in een vrolijke stemming en er werd veel geauwhoerd. Na de pauze was er weer een verdeling 10 A groep en 15 B Die zouden dan volgens de regels weer moeten splitsen, dat werd dus niet gedaan meer kopmannen om weer heel thuis te komen was de remedie. De A groep had de snelheid er goed inzitten met fantastische kopmannen. Klokslag 12uur waren we alweer in Handel en hadden ook nog een kwartier moeten wachten totdat al die motormuizen gepasseerd waren. Bij Jos was weer een heerlijk bakse koffie en show time van zijn nieuwe bike.

[smoothslider id='81']

Plaats een reactie

css.php