St Michielgestel 29 april

De avond ervoor werd er al druk geappt op de MTB app na buienradar gezien te hebben, er zat wat regen aan te komen zondagmorgen, dus enkele kozen voor een mountainbike route. Andere kozen om in bed te blijven. Gelukkig waren er nog negen renners die voor de tocht van st Michielgelstel kozen, waaronder Sjoerd om wat aan ritme op te doen voor de alpedhuzes. Degene die in bed waren blijven liggen hebben zeker wat gemist het was droog weer tot bijna aan de pauze (200 meter) toen begon het wat te regenen, waardoor een viertal kozen om huiswaarts te gaan. De andere vijf kozen voor de koffie bij het zwaantje, dat was namelijk besproken door de kapitein voor deze zondag, twintig man zou er komen anders deden ze de deur niet open voor 11 uur. Na de pauze begon het droog te worden en was het weer heerlijk fietsweer. De 2 kopmannen waaronder de kapitein hadden er veel zin, iets voor 12 waren alweer in Handel waar nog heerlijke tompoezen werden getrakteerd voor de 2 bikkels.
Voor de volgende keer niet zo vroeg op die buienradar kijken, maar gewoon acht uur gaan fietsen.

[smoothslider id='80']

Plaats een reactie

css.php