Vught 22 april

Een zonnige zondagmorgen iedereen in het zomertenue, een enkeling had nog armstukken aan, maar die konden na de pauze ook achter in de zak van het shirt. De opkomst was niet zo groot vanwege het gezellige feest van de alpe d’huez deelnemers en de fietseekend commisie heeft zeer gezellig de routes voorgereden. De tocht leidde ons naar koks en zo naar Erp. De tocht verliep vlekkeloos geen lekke banden deze keer wel een paar keer een navigatiefout. In Vught aangekomen werden we geconfronteerd met een wegafsluiting en moesten een andere route nemen, dat ging dus mis en zijn we niet rond de ijzeren man gegaan,maar kwamen we uit bij de pauzeplaats, een suggestie om het na de pauze werd afgeblazen.
Na de pauze was het niet splitsen deze keer omdat er te weinig A renners waren, dus gezamenlijk naar huis. De snelheid zat er toch goed in achter in de dertig werd route volbracht. In Boekel aangekomen namen we afscheid van enkele renners en gingen we met een man of zes naar Handel. In Handel aangekomen ging Erik nog de 100 km volmaken.

[smoothslider id='79']

Plaats een reactie

css.php