Broekhuizen 15 april

Een zondagmorgen met een nat wegdek vertrokken we weer in 2 groepen van 12 renners. Het was weer voor lekke banden en ja hoor de eerste kondigde zich al aan in de Rips de 2de groep moest zo komen dachten we, maar die hadden ook lek, dat was nr 2, nr 3, 4 en 5 viel ook nog voor de pauze, 2 laatste gingen huiswaarts Peter had zijn vinger opgehaald en Hans had geen reserve band. De welbekende pauzeplaats was helaas gesloten vanwege een inbraak, maar Erik had een keurige alternatief gevonden in het centrum van Broekhuizen in het zonnetje, waar de vlaai en de koffie klaar stond. Na de pauze was er weer een splitsing van A en een B groep. De B groep dacht dat ze ook de snelheid goed onder de knie hadden, omdat ze de A groep nog vlak voor Overloon in de verte zagen, dit kwam echter omdat ze weer lek hadden dat was nr 6. Nr 7 kondige zich aan na de koffie bij JanG. Het kon onze pret niet drukken we hadden heerlijk gefietst en het was een prachtige route.

[smoothslider id='78']

Plaats een reactie

css.php