Asperden 10 september

Het was perfect fietsweer deze zondagmorgen, maar de opkomst was niet zoals we gewend zijn, 13 renners waarvan het over grote deel uit Boekel. De klok sloeg 8 uur en we gingen van start over de kapelweg richting Elsendorp en zo naar Landhorst met Jan en Mary op kop. We hadden die richting de wind mee, dus het was relaxed fietsen. In Oeffelt aangekomen gingen we de maas over en namen we afscheid van Mary, die moest op tijd thuis vanwege een uitvaart. De rest ging de tocht vervolgen naar onze oosten buren, waar we menige leuke paadjes op de route lagen. Ondanks alle inspanningen van de route commissie  zat er toch nog een foutje in de route, gelukkig had Jos de route opgenomen zodat die ook weer aangepast kon worden.
Na z’n 60km zouden we toch in de buurt zijn van de pauzeplaats, maar nee hoor niets wat erop leek. PietR had nog zo zijn best gedaan in zijn beste Duits. Er werd besloten om de route te vervolgen totdat we iets tegen kwamen, maar dat viel effe tegen, we waren inmiddels de grens en de maas weer over waar de eerste poging werd gedaan helaas op slot de volgende ook op slot. Inmiddels waren we Sambeek gepasseerd en John ging Karin bellen of ze de koffie klaar had over 3 kwartier, zo gezegd zo gedaan. Toen we bij Karin aankwamen had ze de koffie klaar staan met heerlijke bokkenpootjes. Ja pauze na 107km was nieuw voor ons.
Omdat we pas al richting Achel zijn geweest gaan we volgende week zondag de tocht van Empel fietsen.[smoothslider id=’69’]

Plaats een reactie

css.php