Oud Empel 17 september

10 Renners hadden er weer zin in tocht, het was een frisse zondagmorgen 9 graden werd gezegd. Enkele renners kozen voor een mountainbike tocht in Groesbeek andere waren nog in zuid Limburg voor de Mh2d en eentje moest zo nodig trainen voor de Eindhoven marathon Marco zat met gezondheidsproblemen thuis, hopelijk niet ernstig. Marco sterkte met je herstel.
De tocht ging deze keer richting de kokse hoeve naar Boerdonk in Keldonk de zuid Willems vaart over en zo naar Zijtaart. De tocht verliep verder prima op enkele puntjes na die nog een aanpassing nodig hebben. Ja als er een weg weg is, dan kan de route commissie er ook niets aan doen.
In Oud Empel aangekomen konden we lekker buiten van onze welverdiende pauze genieten.
Een paar leuke dames namen een paar foto’s van ons, zodat we er allemaal opstonden.
Na de pauze hadden we nog zo’n 47 km te gaan, dus gas erop, dat ging niet altijd, want door al die weer omstandigheden was er een stuk fietspad bezaait met takken Jos moest even zijn tandwielen vrij maken van wat takken, gelukkig was dat snel gebeurd en konden we de tocht afmaken. In Uden aangekomen hebben we best wel enkele minuten moeten wachten voordat we konden oversteken. Eerst moesten we een flink aantal motoren voorrang geven. Na het oversteken kregen we nog een middelvinger van een gefrustreerde automobilist. Kennelijk slechte nacht gehad. Vlak voor Huize Padua reden we nog de marathon loper voorbij die ons uitbundig begroete eenmaal in Handel aangekomen was er beschuit met muisjes van onze kersverse Opa. Het was weer een schitterende tocht.[smoothslider id=’70’]

Plaats een reactie

css.php