Budel 27 augustus

20 renners en een renster stonden weer klaar voor de tocht naar Budel. Het was een tocht van 111km over mooie wegen Deze nieuwe tocht verschilde wel van die van het vliegveld de Kempen in Budel waar we al jaren in ons programma hadden staan. We vertrokken met de complete groep richting de Mortel, waar Peter als snel een lekke band had, vanwege het nieuwe asfalt met al die scherpe steentjes. Gelukkig kon het snel verholpen worden en konden we de tocht weer voorzetten naar Helmond via Someren kwamen we na 60km zonder problemen aan bij de pauzeplaats in Budel waar de deuren wagenwijd open stonden kennelijk niet voor ons, want wij konden heerlijk buiten genieten van het terras. Het was weer keurig geregeld ditmaal door Peter.
Na de pauze werd besloten om weer als een groep te vertrekken, na zo’n 25km voelde Mark v L in zijn achterzak en kwam tot de ontdekking dat hij zijn telefoon op het terras had laten liggen, shit ging het en nam Andre mee om zijn telefoon op te halen. Toch weer 50km extra training voor die twee. De rest ging de tocht afmaken. In Helmond aangekomen was er nog een aantal kilometers te gaan met een goed tempo erin, wel moesten we de route aanpassen om niet weer over die steentjes te gaan. In Handel aangekomen had Mark M nog iets te vieren, Yvonne was jarig geweest en trakteerde ons op heerlijk gebak.[smoothslider id=’67’]

Plaats een reactie

css.php