Megen 13 augustus

Voor de meeste zit vakanties er weer op dat was wel te merken, maar liefst 24 renners hadden zich verzameld bij de startplaats voor de tocht naar Megen. Zelfs Gerard vd Pas was er weer bij na zijn lange blessureleed. We moesten de groep weer spitsen in twee. Michel had die tocht al alleen voorgereden. Michel was tenslotte de organisator voor deze tocht. Goed initiatief Michel. Zijn maat had hem wel een beetje in de steek gelaten, maar laten we het maar houden op communicatie storing. We vertrokken deze keer richting Venhorst en zo naar de Odiliapeel. In de Reek aangekomen ging de route over de dijk naar Geffen waar de koffie lekker bruin was. Het was klokslag 10:00uur over 60km, dus er was met een behoorlijk tempo gereden, maar we konden heerlijk buiten zitten. Na de pauze werd er weer een A en B groep gemaakt. De A groep vertrok als eerste. De B groep had ook een behoorlijk tempo met een paar goede kopmannen. Het was tenslotte nog maar 40km. In Boekel aangekomen was de route een beetje aangepast op verzoek van Michel, die had wat te vieren, dus de route kwam langs zijn huis, gelukkig was er voldoende gebak. Michel bedankt daarvoor. Voor volgende week zijn er ook aanpassingen gedaan vanwege onverharde wegen, Noud de organisator heeft deze al voorgereden

[smoothslider id='65']

Plaats een reactie

css.php