Boukoul 6 augustus

Omdat er veel renners terug gekeerd zijn van hun welverdiende vakantie, was de opkomst als bijna normaal. 16 renners stonden klaar voor de monstertocht naar Boukoul van 133km. De route ging deze keer weer richting Elsendorp naar de Rips en zo naar Deurne. De wind stond pal op de kopmannen. Na ongeveer 40km had Marco lek en na 50km weer, maar gelukkig was Twan er weer bij die het allemaal weer snel voor elkaar had, zodat we tocht weer konden voortzetten. In de buurt van Roggel namen we afscheid van Mark en Andre die moesten voor 12:00 thuis zijn. In de buurt van Roermond werden we effe op het verkeerde pad gebracht doordat er een festival gaande was gelukkig konden we daar toch de maas oversteken om in Roermond te komen. We moesten een stukje door de stad om in Boukoul te komen. Na een 10 tal kilometers kwamen we aan bij de herberg De Bos in Swalmen het weer was fantastisch en konden lekker buiten zitten op onze reserveerde plekken, geregeld door Mike. Sommige namen nog een nogal lekker groot stuk gebak erbij voldoende voor de terugreis. Na de pauze was het gas op die lolly, we wilden tenslotte allemaal op tijd weer thuis zijn. In Kessel aangekomen gingen we met het pond de maas over, daarna was het weer gas erop een zestal geweldige kopmannen trokken er zo hard aan dat de andere renners er niet aan te pas kwamen om de kop over te nemen. Weer in Elsendorp aangekomen hadden nog wel wat last van tot race tractoren die de hele weg nodig hadden. Om 12:45 kwamen we weer aan in Handel met ruim 133km op de teller. Het was een geweldige mooie tocht.

[smoothslider id='64']

Plaats een reactie

css.php